Arlette Broekhuijse-Gerritsen

Ik ben sinds februari 2015 werkzaam in deze praktijk. In juli 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Na de opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende eerstelijns praktijken, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen. In oktober 2017 heb ik mijn master diploma Geriatrie fysiotherapie in ontvangst mogen nemen.

De keuze voor deze opleiding heb ik gemaakt omdat ik grote interesse heb voor de ouder wordende mens met als doel de grote zelfstandigheid te behouden op latere leeftijd door te richten op de juiste zorg, behandelingen en deskundigheid. Als Geriatriefysiotherapeut zal ik mij, behalve behandeling, ook richten op preventie, zodat de oudere patiënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Ook richt ik mij op de complexere problematiek door verschillende chronische aandoeningen. Hiervoor werk ik veel samen met o.a. de huisarts, de ergotherapeut, de diëtist en natuurlijk de thuiszorg.

Sinds 2018 ben ik lid van het ParkinsonNet, waaardoor ik meer neurologische kennis opdoe. In 2020 heb ik de cursus Neurorevalidatie in de Eerste Lijn gedaan, waarbij de behandeling van CVA tot mijn vaardigheden is gaan behoren.

Mijn behandelingen bestaan uit advies, therapie en training. Advies in de juiste zorg, hulpmiddelen, handelingen en transfers. Therapie in de vorm van een oefenprogramma onder andere gericht op vallen, krachtverlies en kwetsbaarheid en training in de vorm van oefengroepen. Samen met u bespreken we uw hulpvraag en werken we aan doelen die we met elkaar opstellen. De kwaliteit van het leven staat centraal!

BIG nr. 3991590804

Klanten aan het woord over Arlette Broekhuijse-Gerritsen:

18nov 17

November 2017 Arlette in de spotlights

Even voorstellen: Mijn naam is Arlette Gerritsen en sinds februari 2015 ben ik werkzaam in de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk.  In oktober 2017 ben ik afgestudeerd tot MSc. Geriatriefysiotherapeut waar…

Lees meer
Zoeken