De missie van onze praktijk is:

 Het verlenen van zo compleet en gespecialiseerd mogelijke fysiotherapeutische zorg (in de thuissituatie), die van hoge kwaliteit is, die participeert in een multidisciplinaire setting en die er is voor de bewoners van Kollum en Grijpskerk (en omgeving).

Wij staan  als “de specialist dichtbij” voor zorg op maat dicht bij huis.

Wij leveren gespecialiseerde zorg door te werken met fysiotherapeuten die vanuit hun interesse en motivatie streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg. Dit doen we door lokaal, regionaal mono- en multidisciplinair samen te werken, dit alles in een professionele en goed functionerende organisatie.

Om deze missie te borgen hebben we een kwaliteitsmedewerker, Wilma Smids, die zich bezighoudt met het beschrijven van de organisatie, als onderdeel van het gehele kwaliteitsbeleid in de praktijk. Wij vinden het belangrijk om onze zorg en ons handelen inzichtelijk te maken en te werken met onderbouwde en wetenschappelijke ideeën en inzichten. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier de beste zorg leveren en kunnen blijven leveren. In 2021 zijn we aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie, omdat we het belangrijk vinden om zowel op individueel als op praktijk niveau onszelf voortdurend te verbeteren.

 

 

Zoeken