jitskevisser

Dietisten Praktijk Jitske Visser

Dietiste Jitske Visser onderscheidt zich door een persoonlijke benadering zonder een standaard dieet, maar ze geeft begeleiding op ieders persoonlijke behoefte. Ze geeft leefstijladvies, zodat u het kan inpassen in uw dagelijkse routine over lange tijd, waardoor de kans op succes groter wordt. Jitske werkt samen met de fysiotherapeuten bij tal van aandoeningen. Ze heeft een behandelkamer in de praktijk aan De Anjen 2.

www.jitskevisser.nl

logo_edithweidenaar

Ergotherapie Weidenaar

Wij werken veel samen met ergotherapeut Edith Weidenaar. Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn als eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk.  Zo helpen ergotherapeuten kinderen die door een probleem in de handcoordinatie moeite hebben met schrijven. Maar ook mensen met beginnende dementie worden door ergotherapeuten getraind om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven leven. De ergotherapeut bedenkt oplossingen, trainingen en geeft advies. Voor sommige oplossingen zijn hulpmiddelen of aanpassingen aan woon-, studie- en werkomgeving nodig.

bezoek de website

logo fysio de Tille

Fysio De Tille

Sinds 1-5-2022 werken de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk en Fysio de Tille, gevestigd in Kootstertille, samen om patiënten met stress-gerelateerde klachten, burn-out, slaapproblematiek, chronisch vermoeidheid en aanhoudende pijnklachten van de beste zorg te voorzien. Fysio De Tille is hierin gespecialiseerd.

Bezoek de website van Fysio De Tille

logo bekkenzorg Kollum

Bekkenzorg Kollum

Bekkenzorg Kollum aan de Putstraat en de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk aan de Anjen hebben een samenwerking in het behandelen van patiënten met bekkenklachten. Dit is een hele mooie aanvulling op elkaars behandelingen in het belang van een beter behandelresultaat van de patiënt.

bezoek hier de website van Bekkenzorg Kollum

Zoeken