Screenshot 20200101 155105 Google

Samenwerking Sportcentrum Fit Now

Met ingang van 1 januari 2020 zijn Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk en Fitnesscentrum Fit Now! een samenwerking aangegaan. In het fitnesscentrum aan de Sjoerdaweg 6 te Kollum is een permanente behandelkamer beschikbaar gekomen voor een fysiotherapeut van de plus-praktijk van Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk. Deze fysiotherapiepraktijk heeft op veel gebieden gespecialiseerde fysiotherapeuten, waardoor klachten aan het bewegingsapparaat efficiënt en goed behandeld worden.

 

Voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk betekent de samenwerking een betrouwbare samenwerkingspartner, zodat mensen, die na hun behandeling op een verantwoorde manier door willen blijven trainen, er een probleemloze overdracht plaats kan vinden. Ook kunnen sporters bij Fit Now! die hinder ondervinden van een blessure, erg snel gescreend worden door een ervaren (sport-)fysiotherapeut.

Door deze samenwerking komt er bij Fit Now! hoogwaardige fysiotherapeutische kennis en zorg in huis, zowel voor de fanatieke (top)sporter als voor de recreatieve beweger. Daarnaast zullen hier specifieke revalidatieprogramma’s ontwikkeld worden en wordt er samen met de instructeurs van Fit Now! gekeken naar de meest passende nazorg bij uw klacht of blessure. 

 

Elke maandag heeft Sportfysiotherapeut (Msc.) Klaas Korf inloopspreekuur bij Fit Now! van 17:00 tot 17:30 uur. Hier kunt u uw klacht, kosteloos, laten beoordelen en u krijgt advies over uw blessure.

Beide partijen kijken uit naar een fijne samenwerking, waarbij ieders professionaliteit gerespecteerd zal worden.

 

Zoeken