Tekenen Verklaring

Samenwerking met VV Kollum!

VV Kollum en Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk intensiveren samenwerking!

Bij VV Kollum leeft al langere tijd de ambitie om de sportmedische begeleiding te professionaliseren en de voetbalvereniging vindt hierbij in Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk een betrouwbare partner om dit te realiseren. VV Kollum en Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk gaan om deze reden intensief samenwerken. Dit is vastgelegd in een intentieverklaring en getekend door vertegenwoordigers van beide partijen.

 

De gevormde medische staf zal bestaan uit de sportverzorger van VV Kollum, Folkert Solle en (sport)fysiotherapeuten Benjamin Zondervan en Klaas Korf. Door deze samenwerking kunnen leden van VV Kollum rekenen op professionele zorg waarbij de onderlinge lijnen binnen de medische staf, zoals de contacten met huisarts, sportarts en andere specialisten, kort zijn. Daarnaast kan er bij blessures zowel op de praktijk als op het voetbalveld gerevalideerd worden, om zo een snelle hervatting van het voetballen te realiseren. 

 

Ook hebben leden, wanneer zij geblesseerd raken in het weekend, de mogelijkheid om op maandag al een afspraak te krijgen op de praktijk. Ook zal Benjamin Zondervan vanaf 4 april, elke maandag spreekuur houden op de vereniging, van 17:00 – 18:00 uur, waarbij leden vrijblijvend hun blessures of klachten kunnen laten beoordelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Lid van VV Kollum en geblesseerd geraakt tijdens het voetballen? Neem dan contact op met de Fysiotherapie Kollum – Grijpskerk via 0511-451400 of via info@fysiokollum-grijpskerk.nl

Zoeken