Start binnenkort: Cursus BekkenFit voor pas bevallen vrouwen.

Cursus BekkenFit voor pas bevallen vrouwen.

 

Stel: Je bent een paar maanden geleden bevallen en er zitten nog wat te veel kilo’s aan,  je bent nog niet fit genoeg om je eigen sport weer op te pakken of de zwangerschapsklachten zijn nog niet verdwenen EN je wilt weer actief iets gaan doen om weer net zo fit te worden als voor je zwangerschap. 

Maar hoe graag je ook weer actief aan de slag wilt gaan om op je oude niveau weer terug te komen, het is wel erg verstandig om verantwoord te gaan oefenen en trainen. De bevalling is mentaal en lichamelijk een ingrijpende gebeurtenis en je lichaam heeft tijd nodig om hiervan te herstellen. Daarnaast nemen onderbroken nachten en het eventueel nog geven van borstvoeding een hoop energie van je.

 

In de cursus BekkenFit heb je tijd voor jezelf om samen met andere pas bevallen vrouwen te trainen onder begeleiding van een bekkenoefentherapeut.

Deze cursus duurt 10 weken en staat in het teken van het versterken van spieren rondom je bekken, aandacht voor je bekkenbodemspieren, buikspieren en natuurlijk vergeten we de conditie niet.

 

Vanaf 11 mei starten wij op de woensdagavond met een nieuwe cursus BekkenFit op de Anjen 2 in Kollum.

De kosten zijn 110,- euro voor 10 lessen van een uur met een individuele intake.

Voor informatie of opgeven kun je contact opnemen met de praktijk: 0511-451400 of via mai

Zoeken