Dit jaar, 2023, bestaat de praktijk aan de Anjen 25 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en we zijn druk bezig met de voorbereidingen van een aantal festiviteiten in het najaar.

Een klein tipje van de sluier:

zaterdag 14 oktober: Open Dag! Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Op deze dag kunt u als belangstellende kennis maken met de fysiotherapeuten  die bij de praktijk werkzaam zijn en ze kunnen u vertellen wat hun specialisaties zijn. Ook zullen er demonstraties gegeven worden van een aantal projecten die bij ons lopen. Of u kunt u zelf (laten) testen hoe fit u bent en hoe handig onder bijzondere omstandigheden.

 

Kleurwedstrijd! In de bibliotheek en op de praktijk zijn de kleurplaten af te halen. Kleur de plaat mooi in en lever hem in op de praktijk aan de Anjen. Daar staat een grote ton in de wachtkamer! Wie weet win je een mooie prijs!

Download de kleurplaat hier

In de gang hangt een fototentoonstelling met foto’s uit de oude doos.

 

Dit is het programma:

11 uur start Open Dag

11:30 uur uitslag kleurwedstrijd (in de tent)

11:30 demonstratie cognitieve fitness (oefenzaal)

12:00 rugcheck kinderen (kamer 6)

12:30 informatie duizeligheidsklachten (kamer 1)

13:00 inloopspreekuur (sport-)blessures (kamer 2)

14:30 demonstratie cognitieve fitness (oefenzaal)

 

Daarnaast doorlopend valananlyse (oefenzaal), slaapanalyse (oefenzaal), positieve gezondheid (kamer 5), healthcheck (oefenzaal), leefstijl (kamer 4) en nog veel meer. Alle therapeuten zijn die dag aanwezig en de koffie en thee staan voor u klaar! Kom gezellig even langs!

Zoeken