1Hardloopanalyse Bij Fysiotherapie Kollum – Grijpskerk

Kollumerkatloop 21 april 2023: bereid je goed voor onder professionele begeleiding!

Voor de deelnemers aan de Kollumerkatloop ( dit jaar op 21 april) nemen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk ook dit jaar weer de sportmedische begeleiding ter voorbereiding op de Kollumerkatloop op zich. Zo kunt je blessurevrij en veilig deelnemen aan deze gezellige loop. Ook op de avond zelf staan wij voor en na de loop weer voor je klaar voor advies bij blessures of klachten.

Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk  heeft elke maandag een gratis inloopspreekuur om 17.00 uur op locatie Fit Now! (Sjoerdaweg 6), waar je vragen kunt stellen over jouw  trainingsschema, looptechniek en evt. klachten bij de voorbereiding op deze loop.  Ook voor andere klachten kun je op het gratis spreekuur terecht. Jouw klachten worden onderzocht door een ervaren sportfysiotherapeut die je voorziet van een passend advies. Je kunt zo binnenlopen maar als je belt of mailt wordt er tijd gereserveerd.

Ben je een beginnend of ervaren loper en op zoek naar tips of adviezen voor het verbeteren van jouw prestaties? Of heb je klachten of terugkerende blessures tijdens het hardlopen? Sportfysiotherapeut Klaas Korf is gespecialiseerd in het doen van een hardloopanalyse. Tijdens deze analyse wordt jouw hardlooptechniek middels videobeelden geanalyseerd. Vervolgens kan er  een op maat gemaakt trainingsschema, met hardloop specifieke oefeningen,  ontwikkeld worden om te helpen  jouw prestaties te verbeteren en kans op blessures te verkleinen. Het is aan te raden om op tijd met deze voorbereiding te starten, je kunt je nu al aanmelden.

Voor meer informatie over onze diensten of het laten doen van een hardloopanalyse kun je contact opnemen met: Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk, De Anjen 2 te Kollum.

Op werkdagen  kun je tussen 8 en 11.30 uur met de praktijk bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0511-451400 of mailen naar info@fysiokollum-grijpskerk.nl

De kosten voor de hardloopanalyse bedragen €43,00. Wanneer er een medische indicatie is, worden deze kosten door de zorgverzekeraar vergoed, wanneer u voor fysiotherapie verzekerd bent.

 

Zoeken