WhatsApp Image 2023 04 27 At 11.42.47

Kollumerkatloop 2023, verslag

Vrijdag 21 april j.l. was het weer zover: de jaarlijkse Kollumerkatloop. Deze keer met een speciaal tintje want het was alweer de 20e editie! 

Zoals gebruikelijk waren er fysiotherapeuten van de Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk aanwezig voor de medische verzorging. Peter en Benjamin stonden vanaf 18:00 uur voor de lopers klaar voor het beantwoorden van vragen over hardlopen, blessures en het behandelen van kleine pijntjes.

De Kollumerkatloop startte met de scholenwedstrijd. Hierna volgden de senioren die ruim 1,5 uur de tijd hadden om zich te registreren en op te warmen. In deze tijd kon iedereen langskomen voor medische adviezen. Of het nou ging om blessures, looptechniek, goede ideeën voor rekoefeningen of de beste aanpak voor de volgende keer. 

De 20e Kollumerkatloop verliep rustig zonder vervelende blessures en het was weer een geslaagd evenement met veel deelnemers die de smaak van hardlopen te pakken hebben.

Heeft u toch een blessure opgelopen of wilt u zich verder bekwamen in het hardlopen?
Neem dan gerust contact op met de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk: 0511-451400 of via mail: info@fysiokollum-grijpskerk.nl om u verder te helpen.

 

Zoeken